Tłuczek do mięsa kojarzy nam się z prostym, drewnianym przyborem z głowicą do ubijania. Taki tłuczek jest bardzo klasyczny, łatwy w użyciu i spełnia podstawową funkcję jaką jest tłuczenie mięsa. W naszej ofercie znajdą Państwo również nowoczesne tłuczki do mięs z siekaczem, które odmienią Państwa spojrzenie na ten produkt.

Klasyczny tłuczek do mięsa do produkt wykonany z drewna z głowicą. Głowica jest zakończona metalowymi nakładkami, które dodatkowo ułatwiają tłuczenie mięsa i uzyskanie odpowiedniej grubości. Dla Państwa, którzy oczekują więcej, polecamy nowoczesne tłuczki do mięs z funkcja siekania i rozbijania. Tłuczek z nożami do siekania świetnie radzi sobie z każdym gatunkiem mięs, szczególnie przydatny do wołowiny, cielęciny czy wieprzowiny. Pozwala na rozcinanie włókien z minimalną utratą soków naturalnych mięsa. Ponadto, dzięki dużej ilości noży, ułatwia nam wprowadzanie przypraw w głąb struktury mięsa. Dzięki zastosowaniu wysokiej jakości tłuczka z siekaczem mięso staje się miękkie, delikatne i soczyste.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl