Łopatka do ciasta Paula

Skontaktuj się z naszym konsultantem i złóż zamówienie telefonicznie
575 362 542
Opis
Łopatka do tortu Paula
Wygodna łopatka do nakładania porcji ciasta. Wykonana ze stali nierdzewnej łopatka idealna nadaje się do unoszenia trójkątnych kawałeczków ciasta. Torty, serniki, ciasta przekładane, tarty upieczone w okrągłej tortownicy lub formie wymagają użycia specjalnej łopatki. Podnoszenie porcji tortu nożem jest trudne. Aby porcje ciasta były idealne i równe najlepiej użyć trójkątnej łopatki.
Łopatka do tortu Paula ma powierzchnię roboczą nieco wygiętą w stosunku do rączki, co pozwala wygodnie podnosić wykrojone porcje wypieków. Stalowa łopatka kuchenna jest łatwa do utrzymania w czystości i prezentuje się doskonale. Wygodny uchwyt ma u nasady małe wypustki, które sprawiają, że dłoń nie ześlizgnie się podczas pracy. Na końcu uchwytu jest otwór, który umożliwia zawieszenie noża na relingu.
Cechy charakterystyczne:
- łopatka do ciasta
- nierdzewna łopatka do nakładania tortu
- wygodnie odgięta powierzchnia robocza
- trójkątna łopatka do ciasta
- małe wypustki w rączce stabilizują uchwyt
- otwór do zawieszania na relingu
- materiał: stal nierdzewna
Dane techniczne:
- długość: 23,4 cm
- szerokość: 4,3 cm